cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PC Graphics

Can-68
Journeyman III

RX6600 YÜKSEK DERECEDE ISINMA SORUNU

VALORANT oyunu giriş ekranındayken gpu hotspot 97+ gpu sıcaklık 50+ sıcaklık değerleri fanlar 3000 civarında dönüyor

Sistemim
Ekran Kartı : rx6600
İşlemci: ryzen 5 5600
Anakart: B450MK-CF

temel kart sürümü: xx
RAM: KİNGSTON 2X8
SSD: 500 GB
MONİTÖR: 165 HZ G3 SAMSUNG DİSPLAY KABLO
KASA: RAMPAGE KARİSMA MESH
POWER:650+80 PLUS
Valorant cs2 pas gibi oyunlarda test etme daha oyun açarken ekran kartım yanıyor açık böyle bir sorun yok termal macun değişimi yaptım kendim ısınmaya başladı daha sonra bilgisayarda yaptırdım sorunu hala devam ediyor ve termal macun vram lere veya karta yani devreye girerse yüksek dereceli ısınmaya sebeb verirmi verirse olabilecek sorunlar nelerdir?
Kartım sorunsuz çalışıyor ancak yüksek derecede ısınıyor hiçbir oyunda giremiyorum veya programa.masaustundayken GPU derecesi 30 pratik olarak hiçbir işlem yapmazken GPU hotspotda 35 civarında
Fan hızı 900+ RPM GPU saat hızı 5-30 mhz bilgisayardayken hiçbir işlem yapmazken VRAM saat hızı 1730 civarı 750 mV voltaj sabit
Ekran kartını AMD yazılımı üzerinden guncelledim sürücü güncel Windows 11 pro kurulu yaklaşık 310 gb ssd boş alan var işlemcide veya bilgisayarın diğer parçalarında herhangi bir hata yok yönlendirici yöneticisinden kontrol ve fiziksel olarak arıza görünmüyor yardımcı oluyormusunuz

0 Likes
1 Reply
Earnhardt
Grandmaster

OFFICIAL TERMS OF USE and TERMS OF MEMBERSHIP

AMD Community Forum

This is a user to user English language only Support Forum.