2 Replies Latest reply on Jun 20, 2017 7:02 AM by amdmatt

    A8 7600 - Could Be Faulty Displaying Artifacts

    tgw

      Hi,

      I have 2 problems with my new A8.

      Installed in a  Asus FM2+ A68HM-Plus  with 2 DDR3 RAM block 1333 I see pixels glitch in every kind of application ( in BIOS, during Windows 7 start and also in the use of OS with the Windows 7 generic graphics driver). Depending of the situation the glitch are in all screen or only few.

       

      When I try to install Radeon software or AMD native driver Windows 7 can’t arrives to login page presenting a black screen after starting animation. I waited for a long time (> then 30 min!) without change.

       

      I have tried with the ASUS driver that come with motherboard, and with the one taken from your site with the same result.

       

      Then I tried with a fresh installation of windows 7, 32 and 64 bits, without changes.

      I also tried all the commitment in “Troubleshooting Common AMD Graphics Driver Installation Problems” in the forum.

       

      I have a broken unit? Seems to be a driver-related issue but I can’t give an evidence of that, a part the fact that with the Windows driver the board works in 1920x1080 with a few glitch.

      The glitch may be normal using non graphical dedicated RAM?

       

      I’m looking forward for your answer!

       

      Kind regards

       

      Message was edited by: Matt B We have updated the title of this discussion with relevant details to better describe your issue.