0 Replies Latest reply on Jun 11, 2016 6:01 PM by ferni55

    Custom fan problem

    ferni55

      I am bored of asking this.

       

      Radeon Software Version - 16.6.1

      Radeon Software Edition - Crimson

      2 x Graphics Chipset - AMD Radeon (TM) R7 370 Series Graphics

      Memory Size - 4096 MB

      Memory Type - GDDR5

      Core Clock - 985 MHz

      Windows Version - Windows 10 (64 bit)

      System Memory - 16 GB

      CPU Type - AMD FX(tm)-9590 Eight-Core Processor

       

      Installed new PC. -no problem here

      Using crossfire. -no problem here

      Installed latest Crimson (aka Crimeson) drivers. -no problem here

      Fan settings at "Global Settings" at auto. -no problem here

      Applied custom fan profiles to a game. -no problem here

      Ran Game. Fans were working at custom speed. -no problem here

      Closed the game. -problem starting

      Fans were still at the Custom speed as game's settings. -problem exists

      Ran Crimson to check Global settings, and they were at the same setting as the game's. It used to be "Auto". -there is your bug!

      I have set them to "Auto" for Global Settings, and double checked custom fan settings for my game. -game's saved custom fan settings were ok.

      Ran game, no custom fan setting for the game works. Even crossfire does not triggers. Until I alt + tab to desktop and turn back to game. But still no custom fan speeds.

       

      Uninstalled drivers. And reinstalled drivers. "Crime" exe guy works normal for once after each reinstall/update. But problems happens again, and again.

       

      Adding manual game path profile works sometimes.

       

      Don't post me a link to send a report. I have done it many times. And no one replied. Please tell one of the tech guy from Crimson to contact me.!

       

      Next step might me using a hammer!