cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

General Discussions

keenox
Adept I
Adept I

Posted a question and got marked as spam. Why?

Posted this: https://community.amd.com/t5/drivers-software/amd-raid-corrupting-last-partitions-on-disks/td-p/4394...
It got marked as spam. I contacted the mods/admins as directed (through the 'abuse report' link), but it is still flagged as spam.

What can I do?

0 Kudos
5 Replies
Schmelge
Adept I
Adept I

Re: Posted a question and got marked as spam. Why?

Same for me, i was asking for acknowledgement from AMD that they are aware of vr stutter and utterly crap performance on 6800xt and 5900x.

 

I asked for this because nvidia reps have acknowledged this on their forums and even said that they found a fix that will be deployed as a two part hotfix. 

 

Was instantly spam marked, reporting this issue made no difference. 

 

Tbh I dont think there are mods going through those report Caus soon ill hit the 48 hour mark and still no respons

0 Kudos
elstaci
Esteemed Contributor III

Re: Posted a question and got marked as spam. Why?

The Moderators are aware of all posts here at AMD Forum that I am aware of.

I know that the Moderators do see the replies that are marked as "inappropriate content" because when I mark replies or threads that I believe are inappropriate, those replies or threads are gone within 24 hours which indicates a Moderator agreed with my assessment.

One time I did mark a reply as Inappropriate and the Moderators didn't remove it. Later on the Moderator mentioned in a PM to me that he didn't delete the reply for certain reasons.

Most likely it is a bug on the new format for AMD Forums and the Moderators are probably looking into it. Other Users, as an example, have had either their Threads or Replies disappear without notice. This probably considered to be a bug also in the new format.

Best is to just PM (Private Message) to one or both of the Moderators and see if they reply or not.

0 Kudos
kingfish
Esteemed Contributor III

Re: Posted a question and got marked as spam. Why?

@amdmatt 

Nothing wrong with/about your post...must be a glitch. I reported it too.

0 Kudos
keenox
Adept I
Adept I

Re: Posted a question and got marked as spam. Why?

 


@itforsoftware wrote:

Because you using duplicate content so it's going for spam.


If you are referring to the duplicate post, I just posted that yesterday after seeing no reaction from the mods. It's weird that that one didn't get marked as spam.

0 Kudos
kingfish
Esteemed Contributor III

Re: Posted a question and got marked as spam. Why?

That would be my guess too
0 Kudos