cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Drivers & Software

red00
Adept I

Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Hey. looks like that same old problem has appeared again in your past recent drivers. it takes almost 10 minutes on first loading and after entering the game sometime it's half loaded and some textures don't appear.

PLZ fix it. AGAIN!

RX480 - 8GB

I7 4790 K

16 GB RAM

0 Kudos
8 Replies
red00
Adept I

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Are you guys working on this or not?

0 Kudos
red00
Adept I

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Hellloooooooo!

0 Kudos
leprosaurio
Journeyman III

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Same problem here but with r9 380x with 17.11.2 drivers, and many others from before.

I did try using the drivers that used to work: 17.2.1 and 17.3.1, those work great at least for this game...

Hope they take a look (again)

Edit: I also noticed texture bugs, stuttering and audio bugs (probably due to stuttering), I repeat when I was using 17.3.1 drivers that wasnt happening.

forza.jpg

There's an example.

0 Kudos
red00
Adept I

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

at least tell us something!!!!!!!!!!!

0 Kudos
red00
Adept I

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Anyone's even working on this?

0 Kudos
faqu
Challenger

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

RX 480 8GB - 17.11.4 - No issue here

0 Kudos
red00
Adept I

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Oh lucky you! but mine still runs like sh*t!

faqu
Challenger

Re: Forza horizon 3 loading takes almost 10 minutes with latest drivers!

Maybe consider uninstalling the driver in safe mode using DDU and then installing the driver again .
In past i had issues with the drivers while gaming , but after clean installing 17.11.4 i didn't experienced any issue anymore

0 Kudos