cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Blender Discussions

colesdav
Esteemed Contributor III

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

Single R9 390x Tiled rendering off - Rennder completed:
pastedImage_1.png

0 Kudos
colesdav
Esteemed Contributor III

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

2 R9 Fury X and 1 R9 Nano, Tiled Rendering off:
pastedImage_2.png

0 Kudos
colesdav
Esteemed Contributor III

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

2 R9 Fury X and 1 R9 Nano, and R9 390X Tiled Rendering on: - It just hangs:

pastedImage_1.png

0 Kudos
colesdav
Esteemed Contributor III

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

2 R9 Fury X + 1 R9 Nano Tiled Rendering on:

pastedImage_1.png


No more time to test.
Seems like there is a problem with Radeon ProRender and MultiGPU Rendering if I mix R9 280x, R9 390x, 2 R9 FuryX, R9 Nano. on nmy test case.
3 Fiji GPUs will render o.k. together.
Single R9 390x renders o.k.
Single R9 280x renders o.k.
How do I report this and is there any point in reporting it? Would AMD even bother to fix it?

Note Blender Cycles allows me to run nthe following GPUs together no problemn on the same test case:
3 Fiji GPUs (2 R9 Fury X and singgle R9 Nano) and R9 390x = 4 GPU in total.
The R9 280X is not supported in Blender since version 2.798b because of OpenCL driver problems that AMD will not fix.


0 Kudos
colesdav
Esteemed Contributor III

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

Correction - the R9 280X is not supported in Blender Cycles since version 2.78c because of OpenCL driver problems that AMD will not fix

0 Kudos
bsavery
Staff
Staff

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

Can you please give this Ubuntu build a try?  Dropbox - Single sign-on 

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

I just downloaded this version and gave it a quick test run...

Indeed, it installed without any problems and I managed to finish a few simple test renders with little to no adjustments. I will have to do some further testing with more complex scenes (and will report back), but at first glance it seems, this version is working well. At least here on Linux Mint.

Big thanks to the developers!

0 Kudos
dez1gner
Adept I
Adept I

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

Dear developer.
Users have learned how to get your ProRender up and running in part long ago. Without you. By installing into the libOpenCL.so system.

You haven't done what you've been expecting for months.
Please check for yourself what you are offering.


Noise reduction does not work in your solution.

Friends, don't use ProRender in real life. It is not completely ready for production.
Unfortunately, even developers are not able to bring ProRender to the ProductionReady stage.

0 Kudos

Re: Prorender does not work with recent 2.8 builds

So far, eveything seems to be working fine. Unfortunately, however, I can now confirm that Denoising doesn't seem to work at all:

  • When choosing one of the algorithms "Edge Avoiding Wavelets", "Local Weighted Regression" or "Machine Learning" the render doesn't even start (stops after "syncing instances") and the rendered image stays empty.
  • When choosing "Bilateral", the render hangs while "syncing instances" and Blender has to be force quit.
0 Kudos