5 Replies Latest reply on Jul 11, 2018 4:46 AM by fsadough

    Weird issues with Firepro s7150 x2 and vSphere 6.5

    badassscientist

      Hey

       

      We are currently running AMD Firepro s7150 x2 on vSphere 6.5. We configured 4 virtual graphic card "slots" on each core resulting in 8 "slots" in total. 

       

      We have the following setup:

      Server: HPE xl250a gen9

      OS: VMware ESXi 6.5.0 7388607

      Host GPU Driver: Radeon™ Pro Software for VMware vSphere® (ESXi™) 6.5,  v1.05

      virtual GPU Driver: Radeon™ Pro Software Enterprise Edition for Windows® 10 (64-bit), v18.Q1.1

       

      After a while we could see weird behaviour of the grapic cards:

       

      Suddenly some of the virtual slots stopped working. Every virtual machine started having a certain virtual graphic slot configured suddenly crashed as soon as the drivers were loaded. The only way to fix the virtual graphics slot was to restart the whole ESXi server. Once this issue occured we even had the server stopped working showing a purple screen of death with the message "PF Exception 14 in world 66174:amdgpuv_work ..."

       

      Another weird issue was when suddenly one of the cores didn't worked at all. We were able to assign the virtual graphics slot to virtual machines and could successfully boot them, but the card was not showed as active in the Windows device manager and reported the following error message: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"

       

      Everyone else facing issues like this?