6 Replies Latest reply on Apr 15, 2018 11:24 AM by vidvex

    I never had ATI fail me, until now. BSOD 3B

    vidvex

      Good Day AMD Team,

       

      I have been troubleshooting this issue for over a week now. I'm not having much luck. I don't know where to go from here.

       

      ISSUE:
      Started to get these BSOD after a game update for World of Tanks in late March (I might of updated my video drivers after this, I don't remember). Most of the BSOD were error 3B System_service_exception. This happens after 10 mins running the game. Even if I'm in game garage I get the same result. I sometimes get some w/o the game being launched now.


      Game: World of Tanks v1.0.0.2 (latest)

      Res: HD 1920 x 1080

      Settings: Minimum Grafx (lowest possible) Windowed & Fullscreen

       

      Things I have done:
      Ran memtest, found 1 bad stick. (Ran it for each stick and each ram slot 19 passes)
      Reinstalled World of Tanks game 20GB
      Installed latest AMD drivers (using auto detect my driver)
      Installed legacy AMD driver w/ vid card model
      Installed Manufacture Video driver (Sapphire)
      (Used AMD uninstall/cleanup utility between each vid driver)
      Test PSU OK with physical tester
      Updated mobo BIOS to latest v6.00PG
      Ran CPU stress test (prime95) 2hrs
      Ran GPU stress test (Fur mark) 2hrs

      Ran both stress tests at same time for 2hrs

       

      Temps:
      I use 2 monitoring tools to keep an eye on my CPU and GPU temp / load.
      CPU: Idle 23C / Gaming 33C / Stress 47C
      Vid card: Idle 38C / Gaming 55C / Stress 73C

       

       

       

      System specs:

      OS: Win 7 64x
      Vid card: Sapphire Radeon HD 6850 1GB

      Driver Version: 15.200.1062.1004

      Monitor: ViewSonic VX2250wm-LED

      Resolution: HD 1920 x 1080 @60Hz via DVI cable
      CPU: AMD Phenom II X6 1055T Thuban 6-Core
      Mobo: Gigabyte GA-880GA-UD3H BIOS v6.00PG
      Ram: Corsair DDR3 6GB (Now after one stick removed)
      SSD: Samsung Evo 840 120GB

      PSU: Nmedia 600W
      Case: Antec Three Hundred Two (Fans Filtered)
      Fans: 4x 120mm, 2x 140mm

       

      Mini dumps and other info will be attached

      Any help/ advice would be very much appreciated. It has been a long week.
      Thanks in advance.