0 Replies Latest reply on Feb 23, 2018 8:35 AM by abdshak

    Nothing indicate that I have AMD device on my Laptop.

    abdshak

      Hi Guys,

      I have problem with my laptop (Toshiba Satellite S70-B), I bought 2 years ago and it was working fine until 3 days ago were my Radeon R9 M265X disappeared completely while downloading a game in steam over the night before the problem happened.

       

      I can’t see it in the Device Manager, the only thing is under Display Adapters is Intel HD Graphics 4600:

      IKF5nS1

       

      And If I tried to install the driver for AMD card it gave me this:

      (Error 173AMD Installer Cannot Continue Since AMD Graphics Hardware Was Not Found)

      1XV7f7J

       

      Laptop specification:

      Operating System

                      Windows 10 Home 64-bit

      CPU

                      Intel Core i7 4720HQ @ 2.60GHz

                      Haswell 22nm Technology

      RAM

                      16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)

      Motherboard

                      FF10 06C6 (U3E1)

      Graphics

                      Generic PnP Monitor (1600x900@60Hz)

                      Intel HD Graphics 4600 (Toshiba)

          Radeon R9 M265X

      Storage

                      931GB TOSHIBA MQ01ABD100 (SATA)

       

      Things I tried to do to fix the problem so far:

      • Install the official driver from Toshiba website using DDU. (No hardware detected)
      • Install driver from AMD website using DDU. (No hardware detected)
      • System Restore to the time before the problem. (Only Intel HD 4600 under Display Adapters)
      • Clean Install Windows 10 & Windows 7. (Only Intel HD 4600 under Display Adapters)
      • Reset BIOS, Flash BIOS and Downgrade BIOS.
      • Unified Leshcat Driver for AMD & Intel drivers.
      • Removing the CMOS Battery and put back.
      • Unplug RAM & Hard Drive and plug it back.

       

      So basically, I did everything I could find in the internet and still there is only Intel HD 4600 under Display Adapters, I am not sure if the AMD is dead, but I think if it's dead at least I will find some notification on the Device Manager to tell that there is something wrong with the device.

       

      If there is anything I didn't clear it about the problem please ask me to do so.

      I will appreciate any help guys.

      Thanks.