0 Replies Latest reply on Feb 8, 2018 8:40 PM by awgunderson

    Firepro W7000 & Z9PA-D8 compatibility

    awgunderson

      Hi, I'm having an issue with my pc's motherboard and graphics.
      The motherboard does not seem to detect the graphics card I've installed.

       

      I have the bios set to hand off vga to the first offboard device, but i never get any display action through the card.
      I can't find the card anywhere from windows and the driver installer cannot see the card either.
      I have tried most settings related to pci and vga within the bios menu.
      When I try to boot with uefi video, It still uses the onboard graphics. I have graphics issues when I try to install windows with the motherboard set to boot graphics through uefi.

       

      Does anyone have an idea what's up here?
      I've caught wind of something like the card's vbios needing an update before it can boot through uefi.
      I have tested pcie power to the card, reads 12.25V.
      the fan on the card does spin.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      • AMD Graphics Card
        • Firepro W7000
      • Desktop or Laptop System
        • custom
      • Operating System
        • Windows 10 pro 64bit
      • Driver version installed
        • none. Driver installer does not detect card.
      • Display Devices
        • Generic 24" monitor with dvi->DP adapter
      • Motherboard + Bios Revision
        • Z9PA-D8 bios ver. 5602
      • CPU/APU
        • 2x xeon e5-2670 SR0H8
      • Power Supply Unit  Make, Model & Wattage
        • corsair gs800
      • RAM
        • 32gb