3 Replies Latest reply on Jul 16, 2018 4:51 AM by dreamsta

    RX560 Pixel Format Changing - 17.12.2

    argionix

      I bought RX 560 and have this issue. On 4k@60Hz always got 4:2:0 when I fresh start computer.

      Then I need unplug HDMI put it to another 1 and then I got full RGB 4:4:4 (!!!)

      Even when I restart computer, this pixel format still be enabled.

       

      It's so annoying!!!

      As I checked you can't mange this problem (wrong proper pixel format) for almost 2 YEARS now!!!! What's wrong with you guys?!

      You just push you fans into nVidia arms... I always bought yours cards like FOREVER!!

      Also GREAT JOB with cutting units in RX 560.. MASTERMIND of  bad marketing!!!

      I bought new card, that is worse than was sold before....

      I will buy nVidia card and check if this will also occur, if not.... AMD customer -1

       

      My TV is TCL P6046 (name in EU)

      Buying TV sets and TV buyer’s guide - TCL

       

      Windows 7 x64

      MB: Gigabyte GA-EX58-Extreme

      CPU: QuadCore Intel Core i7-920, 2933 MHz (22 x 133)

      RAM 12GB

      POWER sup its OCZ 700W'

       

      Radeon Software Version - 17.12.2

      Radeon Software Edition - Adrenalin

      Graphics Chipset - Radeon RX 560 Series

      Memory Size - 2048 MB

      Memory Type - GDDR5

      Core Clock - 1226 MHz

      Windows Version - Windows 7 (Service Pack 1) (64 bit)

      System Memory - 12 GB

      CPU Type - Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz

       

      Message was edited by: Matt B We have updated the title of this discussion with relevant details to better describe your issue.