2 Replies Latest reply on Jan 18, 2018 5:24 AM by amdmatt

    Installer stops with error saying "Component Installed")- Radeon Pro Duo Polaris 32GB

    mrnecr0

      Describe your system:

      • RAMD Graphics Card
        • Radeon Pro Duo 32GB Polaris
      • Desktop or Laptop System
        • Desktop
      • Operating System
        • Windows 10 Pro 64bit
      • Driver version installed
        • None (This is the whole problem. Installer stops with error saying "Component Installed")
      • Display Devices
        • Acer XG270HU, DP 1.2 to DP 1.2, 1440x2560p 144Hz 1ms Freesync
        • Acer XG270HU, DP 1.2 to DP 1.2, 1440x2560p 144Hz 1ms Freesync
      • Motherboard + Bios Revision
        • EVGA Z97 Classified BIOS Version/Date American Megatrends Inc. 4.6.5, 10/9/2014
        • SMBIOS Ver 2.8
      • CPU/APU
        • Intel i5 4690K
      • Power Supply Unit  Make, Model & Wattage
        • EVGA SuperNova Gold 850W G2
      • RAM
        • 32GB 1866Hz

      Describe your issue:

      • I've used AMD Clean Uninstall Utility and then use AMD Driver Autodetect to correct it, no dice.
      • I get a "Component Already Installed" on AMD Installer when trying to autodetect and install drivers on my new GPU
      • 1440p 144Hz 1ms, and all other resolutions/ frequencies
      • I don't believe that you need a video to comprehend the issue.

       

      Message was edited by: Matt B We have updated the title of this discussion with relevant details to better describe your issue.