3 Replies Latest reply on Dec 22, 2017 4:34 PM by maxrealliti

    loss of signal display port

    maxrealliti

      the screen does not fade, the system does not respond, after which the loss of the signal is displayed on the port and the system is restored. This happens on almost all drivers except 17.9.1 all other drivers make this mistake. If there is no hangup, it issues a directX error. and did not understand what the problem tell me how to solve this problem

       

      my system C6H bios agesa1006,1800х 4GHz overclock 120.4 х 33.25, 3210 memory G Skill, SAPPHIRE Radeon™ RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling, Samsung C32HG70QQI,power supply platinum 850 watts

       

      sorry for my bad english

        • Re: loss of signal display port
          dimi1606

          Same here

          • Re: loss of signal display port
            maxrealliti

            Имя журнала:   System

            Источник:      Display

            Дата:          21.12.2017 14:59:08

            Код события:   4101

            Категория задачи:Отсутствует

            Уровень:       Предупреждение

            Ключевые слова:Классический

            Пользователь:  Н/Д

            Компьютер:     Bender

            Описание:

            Видеодрайвер amdkmdap перестал отвечать и был успешно восстановлен.

            Xml события:

            <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

              <System>

                <Provider Name="Display" />

                <EventID Qualifiers="0">4101</EventID>

                <Level>3</Level>

                <Task>0</Task>

                <Keywords>0x80000000000000</Keywords>

                <TimeCreated SystemTime="2017-12-21T11:59:08.064484400Z" />

                <EventRecordID>8871</EventRecordID>

                <Channel>System</Channel>

                <Computer>Bender</Computer>

                <Security />

              </System>

              <EventData>

                <Data>amdkmdap</Data>

                <Data>

                </Data>

              </EventData>

            </Event>

            • Re: loss of signal display port
              maxrealliti

              found the problem it turned out to be a Wattman when translating it into energy saving everything works fine but to put a balanced productive and the more manual is not possible to take measures to solve this problem