0 Replies Latest reply on Oct 4, 2016 2:56 AM by diveshseet

    most of my game aint working o my amd gpu

    diveshseet

      YOU CAN IGNORE THIS AND GO TO "MAIN" BELOW IF YOURE IN A HURRY!

      pc info : 5400 rpm 1tb HDD ,8gb ram,intel i7 4510u (intel hd graphics 4400),amd r7 m265,windows7 sp1(2009),directx 11.

      GAMES: GTA V , blade&soul , gta_sa(sa-mp) , archeblade,requiem rise of reaver.

       

      some of you know i had trouble with win10 recently and i change back to win7

      again i updated the window and install all the lastest drivers from my manufacturer

      everything is up to date and working fine no virus malware of whatever

       

      the [archeblade,requiem rise of reaver,blade&soul]games are working fine on both amd and intel

       

      but not that successful with the gtas games :

      ill start with the old school gta sa :im having a similar problem with the game which resemble this case,below ,

      [FIXED]GTA San Andreas Multiplayer Problem Please HELP - YouTube

      and leaves that black texture on my screen until i log out or restarrt the pc

      [the solution in the vid didnt work(description)]

      2nd GTA V                              /////main////

      i dont know why but everytime i switch the game to my amd gpu it just dont work

      it opens on my intel graphics but not as good as the amd

      also the game will stop working if i put it in HIGH PERFORMANCE (in power option)

      it only runs on balance mode

      i tried disabling my amd and reenable it via device manager still nothing really happen

      id be happy if yoou guys can help me out

      peace!

       

      Message was edited by: divesh seet