2 Replies Latest reply on Dec 8, 2015 5:26 AM by melih

    FPS Problem on My Radeon HD 7600M

    melih

      I have FPS problems since i upgraded to Windows 10 64 bit. AMD's PowerPlay seems to working reverse.In Performance mode FPS drops.In powersave or balanced mode FPS is  increasing around 10 - 15 if compare with performance mode.Also when my pc is plugged in FPS drops again.Whats the exact problem please help me.

        • Re: FPS Problem on My Radeon HD 7600M
          amdmatt

          Sounds like it could be a driver or compatibility issue with Windows 10. Can you provide more information please?

           

          What is your laptop make and model number?

           

          What are the full system specifications?

           

          What AMD driver are you using on your system?

            • Re: FPS Problem on My Radeon HD 7600M
              melih

                Operating System

                Windows 10 Home Single Language 64-bit

                CPU

                Intel Core i5 3230M @ 2.60GHz 57 °C

                Ivy Bridge 22nm Technology

                RAM

                8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)

                Motherboard

                SAMSUNG ELECTRONICS CO. LTD. NP350V5C-S0HTR (SOCKET 0) 61 °C

                Graphics

                Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)

                Intel HD Graphics 4000 (Samsung)

                2048MB ATI AMD Radeon HD 7600M Series (Samsung) 49 °C

                CrossFire Disabled

                Storage

                698GB Hitachi HTS727575A9E364 (SATA) 47 °C

               

              I have downloaded latest crimson driver but it didnt install amd settings it just installed AMD Gaming Evolved app which i already have.After that i tried to install crimson beta drivers.But this time it said "Incomplete build setup will now close" or something like that.Finally i found a crimson driver for my card on internet.It might be a cracked version.Currently i am using it.Performance is better than Catalyst but still fps drops when plugged in...

              Please take a look at thoose:

               

              http://imageshack.com/a/img908/5954/0Hosy5.jpg

              http://imageshack.com/a/img911/9576/zOD5w6.jpg

              http://imageshack.com/a/img907/1889/1W5oAJ.jpg

               

              Thanks