AnsweredAssumed Answered

CodeXL debugging error

Question asked by hemantp on Jul 24, 2013
Latest reply on Jul 29, 2013 by hemantp

Hi,

when i am trying to debug code in codexl initially it told me to execute:

aticonfig --sb off

 

next when i have done this and try t debug code the error report:

 

 

What were you doing when the problem happened (optional)?

N/A

Email address (optional):

N/A

Operating System:

LinuxUbuntu-64

Call stack:

Function name - File path - Line number - Module path - Function Start address - Module Start address - Instruction counter address

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf13afa0a

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf13b19be

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf13b4599

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf13b4f2f

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf13b5798

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf13b5ebb

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf12a6de0

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf12a71ff

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf12a7599

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf15f6e63

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf162ebeb

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf162f4d4

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf162e98a

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf161e5db

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf161f18b

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf15f2e33

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf10348f1

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf1034c5d

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf1043225

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf1042499

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf0fe0ee4

?? - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf0ff315f

clBuildProgram - N/A - N/A - /usr/lib/fglrx/dri/../libamdocl64.so - N/A - N/A - 0xf0fd9242

clBuildProgram - Components/GpuDebugging/AMDTOpenCLServer/src/csOpenCLWrappers.cpp - 1306 - N/A - N/A - N/A - 0xf7b774cc

build_program - /home/hemant/Desktop/source_code_gnu/Ch12/qr/qr.c - 79 - N/A - N/A - N/A - 0x004010c2

main - /home/hemant/Desktop/source_code_gnu/Ch12/qr/qr.c - 130 - N/A - N/A - N/A - 0x00401268

OpenGL Renderer:

- Renderer Vendor: ATI Technologies Inc.

- Renderer Name: ATI Radeon HD 5450 

- Renderer Version: 4.2.12217 Compatibility Profile Context 12.104

- Renderer Type: Hardware renderer

Device 1 (GPU):

- Platform ID: 1

- Device Type: GPU

- Device Name: Cedar

- Vendor: Advanced Micro Devices, Inc.

Device 2 (CPU):

- Platform ID: 1

- Device Type: CPU

- Device Name: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz

- Vendor: GenuineIntel

Platform 1:

- Vendor: Advanced Micro Devices, Inc.

- Name: AMD Accelerated Parallel Processing

- Profile: FULL_PROFILE

- Version: OpenCL 1.2 AMD-APP (1113.2)

Additional Information:

- OpenCL Engine loaded:Yes

- OpenGL Engine loaded:No

- Kernel Debugging Entered:No

 

 

whats the problem ?

i have installed the amd drivers manually and the code which i was trying to debug works perfectly fine.

Outcomes