3 Replies Latest reply on Feb 12, 2011 8:16 AM by optiplex

    erors

    tony0z
      Opengl

       

      JA: v1.0.0.0 win-x86 Aug 5 2003
      Initialising zone memory .....
      ----- FS_Startup -----
      Current search path:
      C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files)
      C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files)
      C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files)
      C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files)
      C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData/base

      ----------------------
      23744 files in pk3 files
      execing default.cfg
      couldn't exec jaconfig.cfg
      couldn't exec autoexec.cfg
      ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow!

      ------- Input Initialization -------
      Skipping check for DirectInput
      Joystick is not active.
      ------------------------------------
      ----- Client Initialization -----
      ----- Initializing Renderer ----
      -------------------------------
      ----- Client Initialization Complete -----
      --- Common Initialization Complete ---
      Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData
      Initializing OpenGL subsystem
      ...initializing QGL
      succeeded
      ...setting mode 4: 800 600 FS
      ...using desktop display depth of 32
      ...calling CDS: ok
      ...registered window class
      ...created window@0,0 (800x600)
      Initializing OpenGL driver
      ...getting DC: succeeded
      ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
      ...35 PFDs found
      ...GLW_ChoosePFD failed
      ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
      ...35 PFDs found
      ...GLW_ChoosePFD failed
      ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
      ...restoring display settings
      ...WARNING: could not set the given mode (4)
      ...setting mode 3: 640 480 FS
      ...using colorsbits of 16
      ...calling CDS: ok
      ...created window@0,0 (640x480)
      Initializing OpenGL driver
      ...getting DC: succeeded
      ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
      ...35 PFDs found
      ...GLW_ChoosePFD failed
      ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
      ...35 PFDs found
      ...GLW_ChoosePFD failed
      ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
      ...restoring display settings
      ...WARNING: could not set the given mode (3)
      ...shutting down QGL
      ...unloading OpenGL DLL
      ----- CL_Shutdown -----
      -----------------------
      GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

      I have a system Win XP Service Pack 3 Home Edition 2002 AMD Athlon 64 processor Processor athlom 3000 1GBram 2GHz ATI Radeon 9600. I have the latest software kart. named 10-2_legacy_xp32 64_dd_ccc. Installed and everything is okay, but when I run a game where I drop a bug submitted up. know what, so please help