5 Replies Latest reply on Dec 6, 2009 1:21 AM by genaganna

    Memory problem

    spectral
      Memory problem

      Hi,

      I'm running my rendering application, it is able to render a part of the image, but after "some" calls I got a "Memory problem"

      Here is the problem :

      C:\OpenCL\runtime\src\runtime\memory.cpp:104: guarantee(hostMem_ != 0)

      For the OpenCL code, it is the same than the following post :

      http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=390&threadid=123091&enterthread=y

      Thanks

       

        • Memory problem
          genaganna

          viewon01,

          Are you running on CPU or GPU? Let us know what happens when  you run on GPU and CPU.

            • Memory problem
              spectral

              Hi genaganne,

              I'm able to call the program up to 800.000 times... but no more !

              I'm running on CPU, here are some information about my computer:

              ------------------| Start OpenCL platform info |------------------

               

              For test only: Expires on Sun Feb 28 00:00:00 2010
              name:     ATI Stream
              version:  OpenCL 1.0 ATI-Stream-v2.0-beta4
              profile:  FULL_PROFILE
              vendor:   Advanced Micro Devices, Inc.

              extensions:
               +

              devices:
                      name:    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E7400  @ 2.80GHz
                      driver:  1.0
                      vendor:  GenuineIntel
                      extensions:

                       + cl_khr_global_int32_base_atomics
                       + cl_khr_global_int32_extended_atomics
                       + cl_khr_local_int32_base_atomics
                       + cl_khr_local_int32_extended_atomics
                       + cl_khr_byte_addressable_store

              -------------------| End OpenCL platform info |-------------------



                • Memory problem
                  genaganna

                  viewon01,

                   

                  does this code available at http://www.opentk.com/node/1430#comment-7620 reproduces the issue?

                  if not,  Send us test case with reproduces this issue.

                    • Memory problem
                      spectral

                      Hi,

                      Yes, it is this code... if you call the "OpenCL" code 800.000 times (Lik here) you get a memory problem.

                      I have try to play with and with some variations of the codeI still got the problem... really I can't find a way to fix it !

                      Feel free to contact me if I can help.

                       

                      Thanks

                        • Memory problem
                          genaganna

                          q]Originally posted by: viewon01 Hi,

                           

                          Yes, it is this code... if you call the "OpenCL" code 800.000 times (Lik here) you get a memory problem.

                           

                          I have try to play with and with some variations of the codeI still got the problem... really I can't find a way to fix it !

                           

                          Feel free to contact me if I can help.

                           

                           

                           

                          Thanks

                           

                          Viewon01,

                            could you please send us test case in C/C++ which reproduces the your problem as we are not familiar with OpenTK code? we did not get much runtime code information from your source.