cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OpenGL & Vulkan

Highlighted
Adept III
Adept III

OpenGL ES Emulator

Don't know if this is the place for this, but after updating to latest Catalyst driver, the AMD OpenGL ES emulator starting giving the incorrect visual result.  This is the current output when using the emulatorpastedImage_0.png

vs what is used to look like prior to the update

pastedImage_1.png


Any clues as to what may have caused this?

5 Replies
Highlighted
Staff
Staff

Re: OpenGL ES Emulator

I'm going to move this into the OpenGL forum. I'm pinging the community manager just so he's aware.

pinform

0 Kudos
Reply
Highlighted
Adept III
Adept III

Re: OpenGL ES Emulator

Any action on this item?
What driver level change/setting could have cause this to happen ? Was working fine with Catalyst 14.xx

Highlighted
Adept III
Adept III

Re: OpenGL ES Emulator

Again, I guess I will just post my finding here in case someone else runs into the same issue. The underlying issue is seems is that the above posted issue occurs whenever a EGLConfig with EGL_SAMPLES > 0 and or EGL_SAMPLE_BUFFERS != 0 is used. I've tried the Mali, PowerVR and Qualcomm OpenGL ES emulator and all works correctly with multisampled EGL configurations. I've modified the AMD OpenGLES SDK to have it reproduce the said issue.

Highlighted
Adept III
Adept III

Re: OpenGL ES Emulator

I Have same error with MSAA on OpenGL ES emulator!

Screenshot:

AMD_OGLES_Emulator_MSAA.png

All Emullators Power VR, Mali, Qualcomm, Angle is working corrctly with MSAA!

AMD please fix the AMD OpenGL ES Emulator Smiley Happy

Highlighted
Adept III
Adept III

Re: OpenGL ES Emulator

Hi AMD team, do you have any update on this?

Other OpenGL ES emulators, such as: Power VR, Mali, Adreno is working very fine with MSSA support