cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OpenCL

yakman2020
Journeyman III

opencl symbols

Is there any way to get debug symbols for the AMDAPPSDK-3.0 libraries?

I'm getting a persistenat segv from calling clGetPlatformIDs, very far down in the stack.  I have almost nothing to go on since the call is quite innocuous. I'd be happy to narrow it down, work around it whatever, but I have nothing to go on.

Thanks in advance

#0  0x00007fffdeab3e5c in  () at /space/opt/AMDAPPSDK-3.0/lib/x86_64/libamdocl12cl64.so

#1  0x00007fffddba540b in  () at /space/opt/AMDAPPSDK-3.0/lib/x86_64/libamdocl12cl64.so

#2  0x00007fffddba2822 in  () at /space/opt/AMDAPPSDK-3.0/lib/x86_64/libamdocl12cl64.so

#3  0x00007fffe0d9d5d9 in aclCompile () at /lib64/libamdocl64.so

#4  0x00007fffe045c985 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#5  0x00007fffe047e18c in  () at /lib64/libamdocl64.so

#6  0x00007fffe042bb4f in  () at /lib64/libamdocl64.so

#7  0x00007fffe043b8ec in  () at /lib64/libamdocl64.so

#8  0x00007fffe0428967 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#9  0x00007fffe0465132 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#10 0x00007fffe0466207 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#11 0x00007fffe0466396 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#12 0x00007fffe0426760 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#13 0x00007fffe04402f7 in  () at /lib64/libamdocl64.so

#14 0x00007fffe0410e53 in clIcdGetPlatformIDsKHR () at /lib64/libamdocl64.so

#15 0x00007ffff575c77e in  () at /lib64/libOpenCL.so.1

#16 0x00007ffff575e657 in  () at /lib64/libOpenCL.so.1

#17 0x00007ffff703a0f9 in __pthread_once_slow (once_control=0x7ffff59603e0, init_routine=0x7ffff575e4b0) at pthread_once.c:116

#18 0x00007ffff575e6e7 in  () at /lib64/libOpenCL.so.1

#19 0x00007ffff575c715 in  () at /lib64/libOpenCL.so.1

#20 0x00007ffff575cd41 in clGetPlatformIDs () at /lib64/libOpenCL.so.1

#21 0x00007ffff78e1561 in caffe::Device::DisplayPlatformInfo() (this=this@entry=0x7ffff7dda7e0 <caffe::amdDevice>)

:

:

:

0 Likes
Reply
1 Reply
dipak
Staff
Staff

Re: opencl symbols

Hi,

Please share below information for debugging the issue.

1) Your setup details (OS, driver and SDK version etc.) and related environmental variables such as LD_LIBRARY_PATH.

2) Are you observing similar segmentation fault if you run "clinfo"  or any sample from APP SDK?

Regards,

0 Likes
Reply