cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Graphics

adamcritchlow
Journeyman III

W5100 wont sync

I have a W5100, converting signal to HDMI (passive) then to SDI(active through AJA Hi5) only the first device connected will work, and only one device will work at a time.  I can't get more than one Output to have image at a time.  Any thought?

Also why isn't there any real AMD technical support? I mean, I love community support and all but it seems that some questions should be answered by a AMD tech.

0 Kudos
4 Replies
amdmatt
Community Manager
Community Manager

Re: W5100 wont sync

This is a peer to peer support forum, but you can open a support ticket here. Email Form

Adding our Firepro expert to see if he can answer this query for you. fsadough

0 Kudos
fsadough
Staff
Staff

Re: W5100 wont sync

Please provide detailed information on how you have connected Hi5 and how many. Provide exact details on the DP-HDMI adapters used.

0 Kudos
adamcritchlow
Journeyman III

Re: W5100 wont sync

Thanks for your help. Here is how I have it setup:

W5100 > Dp to HDMI adaptor(passive) > AJA HDMI to SDI (HA5)

I've also tried:

W5100 > DP to DVI (active) > DVI to HDMI (passive) > AJA SDI (HA5)

Currently I have two that I would like dedicated (along with the control

monitor, which doesn't need an AJA converter). So Three ports are used on

the w5100.

I have no issue getting the monitor to work, along with one aja (on any

other port), its the second AJA unit that I can't get to work (on any port).

My first order of business today is to test all the ports with stand along

monitors (no aja's in line), and reinstall/reset all the drivers.

Adam

0 Kudos
fsadough
Staff
Staff

Re: W5100 wont sync

Sorry but I need detailed info.

W5100 > Dp to HDMI adaptor(passive) > AJA HDMI to SDI (HA5) >  ?????

  • What is the DP-HDMI adapter? Make and model, a URL would be great.
  • What is connected to AJA HDMI to SDI (HA5)?
  • What exactly are you trying to do?
  • What is the application you are using?
0 Kudos