cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Graphics

aleksi
Journeyman III

Vega 56 random crashes no signal

My computer goes randomly no signal. It happens mainly in OS, when surfing on the net and game loading screen. Computer stays on, leds are on, fans are spinning etc.,but no signal and audio freezes to point of no signal. I'm using newest optional driver. I've tried ddu, setting wattman like this https://www.youtube.com/watch?v=QWvDg8HraOs. No help. I have to hard restart to get going again. Happens usually 5-10mins after starting. This started 2weeks ago.

CPU: Intel Core i5-8600K @3.6ghz
GPU: Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56
RAM: Corsair Vengeance LPX 2x8gb 3000mhz
SSD: Kingston A400 480gb
PSU: Be Quiet System Power 9 700w
HDD: Seagate Barracuda Green 1TB
CPU Cooler: Rajintek LETO Pro RGB
Case: Silentinum Pc Regnum RG4T Tempered Glass
MBD: Asus Tuf Z370-Plus
OS: Windows 10 PRO
Fans: Id-Cooling SF-12025 5X
Setup:

Keyboard: Razer Blackwidow Chroma v2
Mouse: BenQ Zowie ec2-a White Special Edition
Mousepad: Razer Goliathus Control L
Display: Asus ROG Swift XG258Q 240hz
Display 2: Asus VS248HR
Headset: Sennheiser GAME ZERO

0 Kudos
4 Replies
justaquestion123
Adept II

Re: Vega 56 random crashes no signal

Have you tried installing an older version of the driver because you use a non-WHQL driver that may have bugs. Try downgrading the driver. Just remember to run DDU in Safe mode then install the driver. Hope it helps.

0 Kudos
aleksi
Journeyman III

Re: Vega 56 random crashes no signal

I installed crimson drivers and they crashed. I installed adrenaline 18. something and it crashed, but I put memory to 800min and I played 45min and no crash, but the card was insanely hot.I upgrade to latest recomended and it crashes during instalation and now I can't get to windows because no signal.

Never amd again

0 Kudos
aleksi
Journeyman III

Re: Vega 56 random crashes no signal

Now I'm running 17.12.1 and no crashes, but can I play the F1 2019 which is coming 28.6.2019. Do I have to newer drivers for that

0 Kudos
aleksi
Journeyman III

Re: Vega 56 random crashes no signal

Now I'm getting 0x00000116 (0xffffd187f60af010, 0xfffff8024d56f7e8, 0xffffffffc0000001, 0x0000000000000003

0 Kudos