cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

General Discussions

lwik
Journeyman III
Journeyman III

new build 2400g no video out of HDMI?

UPDATE: I have error code 15", "63", "4d"?

Hi All, I just built my second computer (first one in Feb). I bought the 2400G as a temporary CPU until the Ryzen 3000 16 core comes out on my Asrock X570. I thought I could spend the time installing software and such. After 2 days it was ready and I turned it on and had just a black screen? I was expecting it to auto detect the HDMI port and show the Asrock logo and take me to the BIOS, no such luck. I grabbed a second HDMI cable I was using for my Mac after reading there might be problems with the HDMI version. That cable allows me to have 3440 x 1400 res.

Fans come on, lights come on but no video out. I am at a loss and wondering if anyone had some advice?

Probably should mention that I have

32 gis ram (2X16) that is DDR4 3600

m.2 1 Terabyte EVO 970

0 Kudos
2 Replies
goodplay
Esteemed Contributor III

Re: new build 2400g no video out of HDMI?

You might want to contact asrock support as they don't list the 2400g on the compatible list (checked 3 models).

Ryzen 5 5600x, B550 aorus pro ac, Hyper 212 black, 2 x 16gb F4-3200c16d kit, Aorus nvme gen4 1tb, Nitro+RX6900XT,
0 Kudos
lwik
Journeyman III
Journeyman III

Re: new build 2400g no video out of HDMI?

Thanks Goodplay, I did more research last night and discovered that as well. Also it seems that my M.2 card is also not compatible. I have reordered those and we'll try again in a couple days.

0 Kudos