cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Drivers & Software

fraizup
Journeyman III

hardware acceleration issue

Hello!

I have to disable hardware acceleration in the browser. If i don't, when watching youtube, my GPU usage goes up to 100% and accelerates to full speed (instead of 300Mhz on GPU and 300Mhz on memory). After i stop the playback, GPU usage stays 100% and drops to 0% when i close the browser or randomly after sometime. I have already posted a support ticket and tried to install video driver from scratch. Had updated it for 3 versions or so. but the issue is never fixed. I have a XFX RX470 4gb GPU and driver version is 1.8.4.1. The issue affects Firefox and Chrome, i only tested them.

There are two images showing the issue. One is while playback is on and the other when i pause it.

Hope AMD will be able to look into this issue. Thank you!

Tags (1)
0 Likes
4 Replies
kingfish
MVP

Re: hardware acceleration issue

Instead of disabling HWA in your browser, have you tried right clicking on a video and disabling HWA from there?

0 Likes
fraizup
Journeyman III

Re: hardware acceleration issue

Ofcourse i have, but as i recall, youtube does not use flash to display content for sometime now, it uses html5, so there is no such option.

0 Likes
kingfish
MVP

Re: hardware acceleration issue

"Of course I have" I love to see that. Makes me more eager than ever to help.

fraizup
Journeyman III

Re: hardware acceleration issue

We are not discussing grammar issues here I am not a native english speaker.

0 Likes