cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Archives Discussions

et1
Adept II

Failed to launch debugged process

Jump to solution

I used CodeXL in the past for OpenGL debugging, now I'm trying to use it for OpenCL (on another machine), and getting this error when I try to debug the program.

I'm using VS2010 with the latest CodeXL, a Radeon 5850 and Catalyst 14.4.

It's probably some stupid little thing. Any idea what I need to do to get it to work? Thanks.

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
et1
Adept II

Re: Failed to launch debugged process

Jump to solution

A reboot later and it works.

And it's not like it's a new CodeXL installation. I rebooted because the log file was locked even though all instances of VS were closed.

Anyway, thanks for the quick reply, and I hope all problems are solved this easily.

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
dorono
Staff
Staff

Re: Failed to launch debugged process

Jump to solution

Can you please reproduce the problem, close Visual Studio and attach the CodeXL log files:

C:\Users\your_user_name\AppData\Local\Temp\CodeXL-your_user_name.log

C:\Users\your_user_name\AppData\Local\Temp\CodeXLServers-your_user_name.log

Thanks,

0 Likes
et1
Adept II

Re: Failed to launch debugged process

Jump to solution

A reboot later and it works.

And it's not like it's a new CodeXL installation. I rebooted because the log file was locked even though all instances of VS were closed.

Anyway, thanks for the quick reply, and I hope all problems are solved this easily.

View solution in original post

0 Likes